Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

13 juni | Reanimatiecursus in Vaartbroek

juni 13 @ 19:00

Cursus reanimeren en het bedienen van een AED

Hulp bieden binnen de eerste 6 minuten na een hartstilstand is cruciaal en kan een leven redden. En dat is helemaal niet moeilijk. Reanimeren en het gebruik van de AED is eenvoudig te leren in een paar uurtjes.

Door het volgen van een reanimatie- en AED-cursus leert u in een avond van 4 uur een hartstilstand herkennen, hartmassage toepassen en mond-op-mond beademing geven. Ook leert u de Automatische Externe Defibrillator (AED) gebruiken. Regelmatig organiseert Hartveilig Heesterakker cursussen reanimeren en het bedienen van een AED voor wijkbewoners. De cursus bestaat uit één avond. Per avond kunnen er maximaal 12 mensen opgeleid worden. Vanwege de beschikbaarheid van het Heesterhonk (Florencelaan 48) vinden de avonden altijd plaats op een maandag- of woensdagavond. De avonden beginnen om 19.00 uur en het zullen tot ongeveer 22.30 uur duren. Koffie en thee zijn op eigen kosten (€1,30).

De kosten voor de cursus zijn € 33,-. Na de cursus krijg je via FACTS Opleidingen de factuur van € 33,- Wanneer je een cursus met goed gevolg hebt afgerond ontvang je dan ook een erkend certificaat. Dit certificaat is 2 jaar geldig. De factuur wordt door diverse zorgverzekeraars uit de aanvullende polis vergoed. Het valt dan onder het onderdeel ‘cursus’ of ‘preventie’. Je kunt de factuur na betaling dus vaak declareren bij je zorgverzekeraar.

Al onze cursussen worden gegeven door cursusleiders die zijn gekwalificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Je kunt je hier inschrijven voor de de reanimatiecursus. Vergeet niet op verzenden te drukken na het invullen van het formulier. Als de inschrijving gelukt is, krijg je hiervan een bevestiging via de mail. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat het ons dan minimaal twee dagen van te voren weten.

Volg ons:

Gegevens

Datum:
juni 13
Tijd:
19:00

Locatie

BIEB
Tarwelaan 56
Eindhoven, 5632 KG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
040 8452123
Nextdoor
@Heesterakkerleeft