Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

19 februari | Herhalingscursus reanimatie

februari 19 @ 19:00 - 22:00

Het reanimatiecertificaat, dat je behaald hebt, is maximaal twee jaar geldig. Velen hebben het certificaat in 2017 of 2018 behaald en moeten dus in 2020 een herhalingscursus volgen om het geldig te houden en nog opgeroepen te kunnen worden via HartslagNu. De Hartstichting om jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Zeker als je in de wijk een 6-minutenzone hebt en de kans om opgeroepen te worden groot is.

Om deze reden organiseren we jaarlijks herhalingscursussen en 3 oefenmomenten voor mensen die in onze wijk wonen. Hierdoor houden we kwaliteit van de 6-minutenzone op het gewenste niveau.

Een oefenmoment duurt ca. 20 minuten waarin je het reanimeren en het bedienen van een AED oefent met een ‘slachtoffer’. Daarnaast oefen je onder andere het draaien van het ‘slachtoffer’ en het van de stoel halen. Als er meer avonden nodig zijn, plannen we die aan het eind van het jaar.

De kosten voor de herhalingscursus en 3 oefenavonden zijn € 45,- en voor alleen de herhalingscursus € 33,-. Heb je je alleen aangemeld voor de herhalingscursus en wil je je later alsnog aanmelden voor de oefenavonden dan kosten de oefenavonden € 15,-.

De factuur wordt door diverse zorgverzekeraars uit de aanvullende polis vergoed. Het valt dan onder het onderdeel cursus of preventie. Je kunt de factuur na betaling dus vaak declareren bij je zorgverzekeraar.

Je kunt je inschrijven via deze link. Je kunt je voor 1 avond inschrijven. Je kunt direct aangeven of je je ook inschrijft voor de oefenavonden. Vol is vol!

Volg ons:

Gegevens

Datum:
februari 19
Tijd:
19:00 - 22:00

Organisator

Leefbaarheidsteam HeesterakkerLeeft!

Locatie

BIEB
Tarwelaan 56
Eindhoven, 5632 KG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
040 8452123
Nextdoor
@Heesterakkerleeft