De Cure app

Alle informatie over afval(inzameling) en uw afvalkalender vindt u in de gratis app van Cure Afvalbeheer. Via de app kunt u zien wanneer welk afval bij u wordt ingezameld en u kunt automatisch een melding (notificatie) krijgen als het afval opgehaald wordt. Let op: hiervoor moet u wel pushberichten toestaan, onder instellingen (kunt u linksboven in de app aanklikken) kunt u aangeven of u deze meldingen wilt ontvangen en een tijdstip aangeven wat voor uzelf het beste uitkomt.

De app kan u ook via een melding op de hoogte brengen als er tijdelijke veranderingen zijn. Bijvoorbeeld bij uitval van een vuilniswagen door gladheid of als de ophaaldag wijzigt of anders is tijdens feestdagen. Ook hiervoor geldt dat u de pushberichten moet toestaan.

De Cure Afvalbeheer app is gratis te downloaden en bruikbaar voor iPad, iPhone en Androidsmartphone. De app is herkenbaar aan het Cure logo. Bij het opzoeken van de app in de store kunt u het beste de volledige naam Cure Afvalbeheer intypen. U kunt de app downloaden via de Google playstore en de AppStore.

Al het afval wordt een keer per twee weken opgehaald: 

  • Op vrijdag wordt het GFT afval opgehaald en de week erop het restafval.
  • Op de maandag na het restafval wordt het oud papier opgehaald.
Nextdoor
@Heesterakkerleeft